Πιστοποίηση ανελκυστήρων

Η εταιρεία μας σε συνεργασία με αναγνωρισμένους φορείς ελέγχων και πιστοποίησης ανελκυστήρων αναλαμβάνει την πιστοποίηση καινούργιων ανελκυστήρων, καθώς και τον περιοδικό έλεγχο και πιστοποίηση των παλιών ανελκυστήρων.

Η επιθεώρηση του ανελκυστήρα σας δεν είναι απλά μία τυπική νομική υποχρέωση. Πρόκειται για μία ουσιαστική εξέταση της λειτουργικότητας και αποτελεσματικότητας όλων των ασφαλιστικών διατάξεων για την προστασία των επιβατών και του συντηρητή. Σε καμία περίπτωση η πιστοποίηση του ασανσέρ δεν πρέπει να συγχέεται με την τακτική του συντήρηση.

Η πιστοποίηση αφορά όλους τους ανελκυστήρες, νέους και παλιούς, εγκατεστημένους σε μονοκατοικίες, πολυκατοικίες, μεγάλα ιδιωτικά έργα, χώρους χρήσης από ευρύ κοινό, βιομηχανικούς χώρους και πλοία. Μάθετε περισσότερα διαβάζοντας παρακάτω ή καλέστε μας για να μιλήσουμε εξατομικευμένα και να σας ενημερώσουμε για το σχετικό κόστος.

Σύμφωνα με τη νέα νομοθεσία (ΦΕΚ 2604/Β/08), όλοι οι υφιστάμενοι ανελκυστήρες πρέπει να περάσουν από έλεγχο και να πιστοποιηθούν. Ο έλεγχος γίνεται από αναγνωρισμένους φορείς ελέγχου (εταιρείες που έχουν άδεια από το Υπουργείο Ανάπτυξης). Ελέγχονται οι προδιαγραφές εγκατάστασης και τα συστήματα ασφάλειας του ανελκυστήρα, σύμφωνα με τα πρότυπα του ΕΛ.Ο.Τ.
• Για ανελκυστήρες σε κτίρια κατοικιών μέχρι 6 στάσεις, κάθε 6 χρόνια.
• Για ανελκυστήρες σε κτίρια κατοικιών πάνω από 6 στάσεις, κάθε 5 χρόνια.
• Για ανελκυστήρες σε κτίρια επαγγελματικής χρήσης μέχρι 6 στάσεις, κάθε 4 χρόνια.
• Για ανελκυστήρες σε κτίρια επαγγελματικής χρήσης πάνω από 6 στάσεις, κάθε 3 χρόνια.
• Για ανελκυστήρες εγκατεστημένους σε δημόσια κτίρια, σιδηροδρομικούς σταθμούς, χώρους στάθμευσης, αεροδρόμια, μεγάλα ξενοδοχεία (πάνω από 200 κλίνες), νοσοκομεία, θέατρα, κινηματογράφους και χώρους πρόσβασης από το ευρύ κοινό, κάθε χρόνο.

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ:
Δευτέρα– Παρασκευή:
8 πμ – 4 μμ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:
Κειριάδων 53, 118 53 Αθήνα
  • © 2023 aivazoglou elevators
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
Τηλέφωνα:
σταθερό: 210-342 2584
fax: 210-342 2826

Email:
info@s-aivazoglou.com
•  Όροι χρήσης