ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Απαντάμε στις πιο συχνές ερωτήσεις που μας έχετε κάνει.

Η συντήρηση του ασανσέρ σας είναι υποχρεωτική και την προτείνουμε σε μηνιαία βάση. Η περιοδική τεχνική υποστήριξη βοηθάει στο να επιμηκυνθεί η ζωή του ανελκυστήρα, να μειώνονται τόσο οι φθορές όσο και να αυξηθεί ο χρόνος εμφάνισής τους αλλά για να μετακινήστε με ασφάλεια.

Η συντήρηση του ανελκυστήρα γίνεται σχεδόν στην ίδια ημερομηνία που πραγματοποιήθηκε η προηγούμενη συντήρηση.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε η συντήρηση να γίνεται με προγραμματισμένο ραντεβού, ο υπεύθυνος του τμήματος συντήρησης θα σας καλεί μία έως τέσσερεις μέρες νωρίτερα

Δευτέρα έως Παρασκευή από 08.00 πμ έως 20.00 μμ.
Σάββατο από 08.00 πμ έως 16.00 μμ.

Σε περίπτωση που απουσιάζεται , μπορείται να πληρώνετε μέσω κατάθεσης σε όποια τράπεζα επιθυμείτε ή να επικοινωνίσετε με το οικονομικό τμήμα της εταιρείας και να μας πείτε πότε θέλετε να στείλουμε κάποιον να κάνει την είσπραξη.

Η διάρκεια μιας επισκευής μπορεί να είναι απο 30 λεπτά έως και 2 ημέρες, ανάλογα με το πρόβλημα. 

Είναι αναγκαίο οι τεχνικοί να μπορούν να έχουν πρόσβαση στο μηχανοστάσιο ανά πάσα ώρα, καθώς σε περίπτωση βλάβης θα πρέπει να κάνουν εκεί τους απαραίτητους ελέγχους.

Οι τεχνικοί της εταιρείας μας αρχικά υπογράφουν και σημειώνουν στην καρτέλα συντήρησης ανελκυστήρα, η οποία πρέπει να υπάρχει σε κάθε μηχανοστάσιο. Στη συνέχεια ενημερώνεται ο διαχειριστής, ο οποίος υπογράφει το έντυπο συντήρησης ανελκυστήρα. Σε περίπτωση που απουσιάζει ο διαχειριστής ή υπάρχει διαχειριστική εταιρεία, αφήνουμε στον πίνακα ανακοινώσεων της πολυκατοικίας ένα ενημερωτικό συντηρήσεων, το οποίο αναγράφει την ημερομηνία, την ώρα και το ονοματεπώνυμο του συντηρητή.

Σε περίπτωση που χρειάζεται ανταλλακτικό υπάρχει χρέωση.

Σε περίπτωση βλάβης δεν υπάρχει κάποια χρέωση.

Τα περισσότερα ανταλλακτικά είναι άμεσα διαθέσιμα.

Μετά το τέλος των εργασιών, το συνεργείο που ολοκλήρωσε την επισκευή ενημερώνει τον διαχειριστή. Σε περίπτωση που λείπει ο διαχειριστής, το συνεργείο αφήνει σχετικό ενημερωτικό στον πίνακα ανακοινώσεων.

Η παλαιότητα ανταλλακτικού, η κακή χρήση, η φυσιολογική φθορά και η μη τακτική συντήρηση.

Είτε μέσω ηλεκτρονικής τιμολόγησης ή με mail ή αποστέλλονται με κάποιον εντεταλμένο τεχνικό.

Οι ανελκυστήρες που έχουν εγκατασταθεί μέχρι το 1988 πρέπει να έχουν άδεια λειτουργίας. Οι ανελκυστήρες που έχουν εγκατασταθεί μεταξύ 1989 και 1999 πρέπει να έχουν άδεια λειτουργίας ή προέγκριση εγκατάστασης. Οι ανελκυστήρες που εγκαταστάθηκαν μετά την 1/7/1999 πρέπει να έχουν πιστοποιητικό και καταχώρηση στο μητρώο ανελκυστήρων της οικείας διεύθυνσης ανάπτυξης.

 Στην πρώτη σελίδα του βιβλιαρίου συντήρησης αναφέρονται όλα τα στοιχεία νομιμότητας του ανελκυστήρα (π.χ. αριθμός άδειας, αριθμός φακέλου, αριθμός καταχώρησης). Προσοχή η πρώτη σελίδα πρέπει αν είναι θεωρημένη από δημόσια αρχή
 Στην οικεία διεύθυνση ανάπτυξης
 Στο οικείο κατάστημα της ΔΕΔΔΗΕ προσκομίζοντας λογαριασμό κοινόχρηστης παροχής.

Η άδεια καλής λειτουργίας και ο έλεγχος από τον φορέα πιστοποίησης είναι ένα πολύ σημαντικό θέμα στον ανελκυστήρα σας. Με την έκδοση της έχουμε ένα μηχάνημα απολύτως ελεγμένο και πιστοποιημένο. Kάθε μεγάλη εταιρία πρέπει να ενημερώνει και να προτρέπει τον πελάτη να προχωρήσει στην έκδοση αυτής.

Διάρκεια ισχύος πιστοποιητικού: 6 χρόνια για ανελκυστήρες σε κτίρια κατοικιών με ανελκυστήρα έως 6 στάσεις, 5 χρόνια για ανελκυστήρες σε κτίρια κατοικιών με ανελκυστήρα πάνω από 6 στάσεις, 4 χρόνια για ανελκυστήρες σε κτίρια επαγγελματικής χρήσης με ανελκυστήρα έως 6 στάσεις, 3 χρόνια για ανελκυστήρες σε κτίρια επαγγελματικής χρήσης με ανελκυστήρα πάνω από 6 στάσεις, ξενοδοχεία με λιγότερες από 200 κλίνες, 1 χρόνο για ανελκυστήρες σε δημόσια κτίρια, νοσοκομείο, parking, ξενοδοχεία με περισσότερες από 220 κλίνες, χώρους προσπέλασης από ευρύ κοινό. Στα ανυψωτικά μηχανήματα, είναι από 12 έως 60 μήνες ανάλογα με την κατηγορία του μηχανήματος.

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ:
Δευτέρα– Παρασκευή:
8 πμ – 4 μμ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:
Κειριάδων 53, 118 53 Αθήνα
  • © 2023 aivazoglou elevators
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
Τηλέφωνα:
σταθερό: 210-342 2584
fax: 210-342 2826

Email:
info@s-aivazoglou.com
•  Όροι χρήσης